Brev fra formand Ole Colberg
Brev fra formand Ole Colberg
Dato: 29-03-2020 18:55
Publiceret af : Ole Colberg

Kære medlemmer i Holbæk Badmintonklub


Vi er nu i gang med tredje uge, hvor Holbæk Sportsby og hermed badmintonhallen er lukket eftermyndighedernes anvisning i forbindelse med Covid 19.

Det forsætter i hvert fald indtil tirsdag efter påske, d. 14.4.20, og måske længere endda. Derfor må vi nokerkende, at sæsonen måske allerede kan være slut, men i givet fald vil ungdom træne videre i maj måned,da Badminton Danmark har flyttet ungdomsmesterskaberne til juni.

Banetider har frit spil efter 1. maj.Vi var i gang med flere spændende tiltag, som må vente til efter sommerferien: 

  1. Sammen med Stenhus og Badminton Danmark arbejdes der på en mulighed for Holbæk somtalentkraftcenter for spillere under U 15. Det gælder både træningsmæssig og samlet koordineringmed fysisk træning.
  2. Med Jyderup Heldagsskole som sponsor vil vi tilbyde udsatte unge mennesker træning i vores klub,så der kan komme nye medlemmer (med tilskud til kontingent det første år)

Eneste hold, der kan komme i aktion, er vores førstehold i 1. division. Forbundet har jo stoppet denigangværende sæson, men vi afventer, hvorvidt vi skal ud i kval-kamp for at blive i landets næstbedsterække. Det afgøres inden påske. I lyset af den nuværende situation kan det virke irrelevant, hvorvidt vinæste sæson spiller i 1. eller 2. division. Under alle omstændigheder har vi dog klaret os over alleforventninger i denne sæson og slutter på tredjesidstepladsen i nedrykningsspillet. Her skal lyde en stor taktil Peter Mørk og Thomas Laybourn for en storslået indsats på at holde humøret oppe.

På ungdomssiden siger vi farvel til hovedtræner, Peter R. Jensen, efter sæsonen. Han har fået et attraktivtjob som ligatræner i Greve. Stort tillykke og tak for en stor indsats i klubben i de tre sidste sæsoner til Peter.Allan Sørensen bliver den nye hovedtræner, og det ser vi frem til.

Fremtiden kan se lidt usikker ud, hvad angår vores økonomi. Således kan det blive svært at få de sammeindtægter i den kommende sæson. Dels er flere af vores muligheder, Svulp og Vig Festival, i farezonen foraflysning grundet Covid 19, og dels på sponsorersiden formodes det, at krisen kan gøre det sværere at fåstøtte til klubberne. 

Vores nuværende sponsorer (findes på www.hbk.dk) skal have en stor tak for deres hjælp til HBK. Husk atstøtte dem, når der skal handles lokalt - Støt vores sponsorer, de støtter os.

Heldigvis ser vores økonomi fornuftig ud med penge på kistebunden, så vi kan klare fremtiden medansvarlighed og påpasselighed med udgifterne.

Jeg håber, at vi snart ses igen på banerne i hallen.

PAS GODT PÅ DIG SELV OG HINANDEN

p.b.v
formand Ole Colberg 

 
Holbæk Badminton Klub | Sports Allé 1 | 4300 Holbæk | post@hbk.dk | CVR: 11061648

Holbæk Badminton Klub er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies