HBK får Danmarksmestre i U13M for hold
Dato: 18-04-2018 20:14
Publiceret af : Henrik Aagesen

Klubbens U13M-hold havde efter flot spil sæsonen igennem, kvalificeret sig til at spille DMU. Det foregik i weekenden 14.-15. april i Slangerup.
På holdet spiller Magnus Emil, Christoffer, Daniel og Jeppe.


Første dag bød på to meget tætte holdkampe, hvor vi slog Roskilde 4-3 i Golden sæt, og derefter tabte mod Herlev-Hjorten i Golden sæt.
Med 4 point på kontoen så skulle vi have en sejr dagen efter, men det var de 4 drenge heldigvis klar på, så de lagde ud med en 6-0 sejr mod Viby. Dette sikrede dem en plads i finalen, hvor de skulle møde Herlev-hjorten endnu en gang.
Holbækdrengene var heldigvis mere end klar, og lagde godt ud med at tage begge doublerne. Da de efterfølgende vandt en og tabte to singler, blev det op til Jeppe, der gik i 3.sæt om det igen skulle afgøres i Golden sæt eller 4-2 sejr. Golden sæt ville vi gerne undgå da vi havde dårlige erfaringer med det. og heldigvis trak Jeppe det længste strå og hev sejren hjem med 21-19 i 3. sæt.
Dermed kunne drengene juble og få medaljerne i den helt rigtige farve hængt om halsen, samt kunne kalde sig Danmarks bedste ungdomshold.

Dejligt og fortjent for de 4 drenge som sæsonen igennem har kæmpet og fightet, og udvist en skøn holdånd.


 
Holbæk Badminton Klub | Peder Billesvej 42 | 4300 Holbæk | post@hbk.dk | CVR: 11061648 | Tlf: 59 43 13 55

Holbæk Badminton Klub er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies