HBK ungdom hjælper diabetes forening
Dato: 24-08-2018 07:21
Publiceret af : Torben Henningsen

Badmintonklub kan bevare høj kvalitet for spillerne med salg af skrabelodder

I Holbæk Badmintonklub har ungdomsafdelingen været ude og sælge skrabelodder for Diabetesforeningen. Pengene, som klubben tjente, gør det muligt at bevare en høj kvalitet.

Nye bolde, gode trænere og sociale arrangementer er muligt for Holbæk Badminton. Det er det, fordi de var ude at sælge skrabelodder for Diabetesforeningen i foråret og tjente 7.000 kroner til klubben. Ungdomsafdelingen solgte 500 skrabelodder, og det skabte ikke kun positive resultater i regnskabet, men også blandt klubbens spillere, fortæller Peter Jørgensen, sponsoransvarlig i klubben.

- Jeg synes, det er en god måde at få mange til at hjælpe lidt. Det er ofte de få, som skal arbejde meget, og her er det omvendt, siger Peter Jørgensen. Han mener også, at det skaber ejerskab hos klubbens spiller, at de er med til at sælge lodder og tjene penge til klubben.

Udover at samle ind til nyt udstyr og sociale arrangementer har Badmintonklubben samlet 8.000 kroner ind til diabetessagen. En god sag, som har været med til, at valget faldt på netop Diabetesforeningen. 

- Vi synes, at Diabetesforeningen er et godt navn og en god sag. Vi har fået positive tilbagemeldinger, og det har været nemt at få solgt lodderne. Diabetes er noget, som folk kan forholde sig til, fortæller Peter Jørgensen.

 
Holbæk Badminton Klub | Peder Billesvej 42 | 4300 Holbæk | post@hbk.dk | CVR: 11061648 | Tlf: 59 43 13 55

Holbæk Badminton Klub er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies