Danmark U17 vinder hold EM med Rasmus E på holdet
Dato: 24-11-2017 11:01
Publiceret af : Torben Henningsen

Det danske U17-landshold kunne i dag lade sig hylde i Prag, hvor de vandt finalen i holdturneringen ved U17 EM 3-0 over Tyrkiet.

Hvorfor ligge under dynen, når man kan stå på tribunen og synge højt for Danmark,” sang de danske spillere inden kampen. Og de kom til at synge og juble højt, da de efter tre kampe kunne kalde sig europamestre.

- Det er rigtig dejligt, at vi går efter guld, og så vinder vi guld. De her spillere har et virkelig godt sammenhold, og de er gode sammen, så det er selvfølgelig rigtig dejligt at vinde guld, siger U17-landstræner Marie Røpke.

Christine Busch og Rasmus Espersen åbnede i mixeddouble mod Semih Basakin og Bengisu Ercetin. Efter at de to par havde taget et sæt hver, blev det tredje en utroligt spændende affære, og man kunne mærke at begge par var ivrige efter at bringe deres land foran. Men på den femte matchbold var det heldigvis danskerne, der kunne juble over at have vunder 26-24.

- Det er en rigtig god og tæt kamp. Jeg synes, Christine og Rasmus spiller vandvittigt godt og efter planen, så jeg er meget tilfreds med deres spil. Det er imponerende, at de holder hovedet koldt og tør prøve nogle ting af, som de ikke har gjort tidligere, forklarer Marie Røpke.
 
Holbæk Badminton Klub | Peder Billesvej 42 | 4300 Holbæk | post@hbk.dk | CVR: 11061648 | Tlf: 59 43 13 55

Holbæk Badminton Klub er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies