Tilmelding/refusion turnering


Tilmelding til turneringer
    

Hvis du skal spille turneringer, må du selv sørge for at tilmelde dig.Det foregår via hjemmesiden
www.badmintonpeople.dk.

Inden du kan bruge Badmintonpeople og tilmelde dig turneringer, skal duoprettes som bruger og være medlem af Holbæk Badminton Klub på Badmintonpeople.

Når du er oprettet, er det meget vigtigt, at du under "Min profil"angiver din fødselsdag og dit spiller-id (kan findes ved at søge i helespillerdatabasen). Derved grupperes du automatisk under den rette årgang.

Der er en vejledning i selve tilmeldingsproceduren på forsiden afBadmintonpeople. Tilmeldingen til turneringen bliver først registreret, når derer indbetalt og derfor er det MEGET vigtigt, at man lægger turneringen i"indkøbskurven" og betaler direkte via sit betalingskort.Refusion for turneringer


Ungdomsudvalget tager hvert år stilling til, om der er økonomi til nedenstående refusioner/tilskud. Som udgangspunkt er alle turnering egenbetaling.

Der udbetales kun refusion til spillere som repræsenterer Holbæk Badminton Klub.


Hvis økonomien tillader det, gælder følgende:


Holbæk Badminton Klub udbetaler tilskud på max.50 % af det samlede indskud i forbindelse med turneringstilmelding, dog kun for de første 12 stævner – herefter betaler man selv.

Når du tilmelder, skal du betale for HELE tilmeldingen til turneringen.

2 gange årligt (omkring 1. december og 1. maj) sender de årgangsansvarlige fra ungdomsudvalget en mail til jer og beder om en opgørelse over dine turneringsbetalinger og du vil få refunderet halvdelen af dine betalinger.

Deltagelse i LM (LandsMesterskaber i DGI) og DMU (DanmarksMesterskaber for Ungdomsspillere) er fuld egenbetaling.

DM for Elite-spillere, begynderstævner samt ungdomsturnering hvor HolbækBadminton Klub står som arrangør er undtaget herfra. Her vil
der være fuld refusion(tilmelding skal foregå via BadmintonPeople).    
Holbæk Badminton Klub | Peder Billesvej 42 | 4300 Holbæk | post@hbk.dk | CVR: 11061648 | Tlf: 59 43 13 55

Holbæk Badminton Klub er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies