Veteran


Vi er lidt over 60 veteranspillere i HBK, som nyder at træne, spille kampe og hygge os sammen.

Mange ’veteraner’ har spillet badminton det meste af deres liv. Nogle har spillet i alle årene, mens andre stoppede i ungdomsårene - eller senere - og har fået tid og lyst til at svinge ketsjeren igen. Det er plads til alle, som kan spille badminton.

På vores træning er der badmintonspillere på alle niveauer –fra elite- til motionsspillere. For at få gode kampe og god træning, har vi delt veterantræningen op i to hold; sort træning og grøn træning. Sort træning er for elite-, mesterrække- og A-rækkespillere. Grøn træning er for spillere, der sætter pris på gode træningskampe samt muligheden for at spille turneringskampe i f.eks. DGI regi.

Vi træner hver onsdag aften kl. 19:00 – 20:30 og kl. 20:30 – 22:00.
i Holbæk Sportsby- Sports allé 1.

Nye spillere er velkommen til at ’prøvespille’ tre gange for mærke stemningen, lære klubben og medspillerne at kende og for at finde ud af, hvilket hold, der matcher bedst.

Vi begynder hver sæson med et spillermøde. Her drøfter vi den kommende sæson og de emner, spillerne ønsker at debattere. Sæsonen starter i september og slutter 1.maj.

I maj og juni er der frit spil mandag og onsdag fra 18-21.

Vi holder hvert år et par sociale arrangementer bl. a. en hyggelig julefrokost og som regel også et træningsarrangement for både sort og grøn træning med et tema.

Det er vores ambition at få flere til at spille veteranbadminton. Derfor vil vi meget gerne høre dine ideer til, hvad vi kan gøre – både spillemæssigt og med hensyn til socialt samvær.

Bliv medlem Veteran

Du bedes udfylde alle felter i formularen herunder. Tak.

Holbæk Badminton Klub | Sports Allé 1 | 4300 Holbæk | post@hbk.dk | CVR: 11061648

Holbæk Badminton Klub er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies