Miniton

Miniton 4 - 10 år

(født i 2011 eller senere (forældre/barn-hold) i Holbæk Badminton Klub

Miniton er for nye spillere, der ønsker at starte med at spille badminton i Holbæk Badminton Klub.

Træningen foregår lørdag formiddag.


Info om Miniton:

Børnene skal starte på vores miniton-hold sammen med én af sine forældre. Forældrene skal deltage på træningen som hjælpere til vores trænere.

Konceptet er startet på baggrund af en viden om, at jo flere gange vi gør tingene, jo bedre bliver vi til at gøre det. To nybegynder-badminton-spillere får kun bolden over nettet 100 gange på en time. Hvis en forældre kaster bolde til barnet, vil de 100 gange blive til 500 gange. Derfor er forældrene en vigtig del af træningen; de kaster boldene! (Peter Gade og Jan Ø. Jørgensen har også en træner til at "feede" dem).

Vi har set at børnene bliver meget hurtigere til at kunne spille lidt selv - og jo mere, man kan ramme bolden, jo skæggere bliver det også at spille badminton. Da grundslag og benarbejde er meget vigtige elementer i det at lære at spille badminton, gør vi meget ud af at træne dette på sjove og forskellige måder.

Som forældre på miniton håber vi også at kunne trække på hjælp til nogle af alle de arrangementer, vi har i ungdomsafdelingen i løbet af en sæson. Det kan være at bage en kage, hjælpe til ved et hyggearrangement eller ved et jule- og afslutningsarrangement.

Spillerne møder ca. 10 minutter før træningsstart. Der kan lånes ketcher i klubben. Indendørs sko skal medbringes.

Som ny i klubben er de første 3-4 træninger gratis. 

Kontakt ungdomsformand Stine Olesen på mail: ungdom@hbk.dk, hvis du og dit barn ønsker at starte til miniton om lørdagen.

Venlig hilsen ungdomsudvalget
Holbæk Badminton Klub | Sports Allé 1 | 4300 Holbæk | post@hbk.dk | CVR: 11061648

Holbæk Badminton Klub er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies